Hvorfor man kan lære golf av en simulator

De fleste tenker at det er den virkelige situasjonen som er viktig når man skal lære en sport, man må liksom være i kampens hete og oppleve hvordan trykket føles på nervene. I golf gjelder å ha stålkontroll, være iskald i pressede situasjoner og ha full konsentrasjon til en hver tid.

Men liker du som oss å spille golf i en simulator, har vi sett på hvorfor akkurat dette kan gi læring. . Visste du at vi allerede har fått en PGA-tour vinner? Viktor Hovland har tatt verden med storm.

I simulatoren er man alene

Når man er alene, for eksempel fordi man er i karantene, så er det viktig at man får konsentrert seg rundt teknikken. Er man flink til å resonnere og gjøre logiske slutninger, da kan man få mye ut av golf-simulatoren. Du lærer først hvordan du begynner å spille golf, og deretter finpusser man teknikken.

Øv, se, les og lær

Det som er bra med simulatoren er at man kan gå tilbake å se på slagene sine. Om man er flink til å gjøre små forbedringer på hvert slag så vil man til slutt finne ut av hvordan slaget bør være for at putten skal gå inn. I simulatoren har man full kontroll på øvelser, slag, type vindforhold også videre. Terping er det noen kaller det, og det gjelder å øve og øve.

Spill golf uansett vær

Det er ikke alltid det er like moro å dra ut for å trene når regnet høljer ned sidelengs, og det er storm i kastene. Med en simulator kan man holde på akkurat når man vil, enten det er i morgenrushet eller midt på natten.

Spille på verdens mest kjente baner

I simulatoren kan man velge og vrake i baner. Enten man vil spille på Miklagard eller Augusta banen i Georgia. Det er bare å sette i gang, hvilket utgangsslag velger du?