Live streaming

Live streaming er det perfekte supplementet til sportsbetting. Å se sportsbegivenheter man har satset penger på direkte på PCen, nettbrett eller mobiltelefonen, med utmerket bildekvalitet og nyttig informasjon, bringer opplevelsen til nye høyder. Kombinasjonen gjør spillere i stand til å ta bedre og raskere avgjørelser, og spenningen av denne kombinasjonen gir, er i en særklasse.

Live streaming av golf

Live streaming er en fantastisk mulighet for de fleste idretter, og golf er i så måte intet unntak. Man kan for eksempel følge hvert eneste øyeblikk av en golfturnering fra sin mobile enhet. I tillegg til den fulle TV-sendingen, har man også tilgang til en rekke nyttig tilleggsinformasjon og kommentarer underveis. Har man mulighet til å sitte hjemme mens turneringen foregår, kan det hele selvsagt streames til TV-en i stua, via chromecast eller andre tilkoblingsalternativer.

Live streaming hos Unibet

Unibet er en av de største, og mest pålitelige tilbyderne av odds og betting i Norge. De har også et svært bra tilbud til sine kunder når det kommer til livestreaming av ulike sportsarrangementer. Man kan se hvordan laget, løperen eller spilleren man har satset på gjør det direkte og uten forstyrrelser. Enten man er ute etter å se hesteveddeløp eller en europeisk fotballkamp, har Unibet ofte et bra tilbud. Live streaming fra Unibet er ideelt hvis man ikke har mulighet til å benke seg foran TV-en. Ved å se golfturneringen på telefonen eller nettbrettet, kan man følge med mens man tilbringer tid med venner eller familie.

Live streaming på Unibet gir deg en rekke muligheter. Unibet tilbyr en tjeneste kjent som Unibet Bet & Watch, og alle kan dra nytte av det. Med denne tjenesten kan man se på hendelser i sanntid til svært gunstige betingelser. Man benytter enten en liten sum av balansen sin hos Unibet for å kjøpe tilgang til streamingen via Unibet-TV, eller man gjør store nok veddemål for å oppnå gratis tilgang til å kunne følge arrangementet helt gratis. Arrangementer tilgjengelig via Unibets live streaming inkluderer:

  • Unibet fotball live streams: Alle europeiske toppligaer er inkludert i Unibet live stream. Premier League, Bundesliga, La Liga, Seria A og Champions League er noen av eksemplene på hva man kan boltre seg i. Som de fleste vet, vil det å få tilgang til et så stort utvalg føre til svært høye månedlige betalinger fra tradisjonelle TV-kanaler.
  • Unibet tennis live streams: Å se på tennis via unibet live streams gir fans muligheten til å nyte de største tennins-kampene som finner sted hvert år.
  • Unibet hesteveddeløp live streams: Hesteveddeløp er den store klassikeren for mange spillere i verden, spesielt i Storbritannia. Hos Unibet kan kunder kan streame utvalgte løp for å øke spenningen ytterligere.
  • Unibet golf live streams: Golf er også en favoritt blant mange som liker sportsbetting. Også her tilbyr Unibet live streaming fra de fleste store arrangementene som finner sted.

Det er enkelt å begynne å bruke Unibet live streaming, siden tjenesten er tilgjengelig direkte gjennom nettleseren. Du kan også laste ned deres dedikerte app for enda bedre brukeropplevelse. Å komme i gang med Unibet-streaming er gjort i fire enkle operasjoner:

  • Opprett en Unibet-konto
  • Gjør et innskudd. Unibet tilbyr også flere gode velkomsttilbud, så om man benytter seg av disse, kan man få en svært billig inngangsbillett til ubegrenset streaming.
  • Logg inn på din nye konto og klikk på live streaming i toppmenyen
  • Velg fra en liste over pågående arrangementer og start streaming direkte.