Online golfspill

Golf er favoritthobbyen og en ypperlig avkobling for mange mennesker rundt om i verden. Av ulike årsaker har man imidlertid ikke alltid muligheten til å utøve sin favorittaktivitet. Av og til er det vanskelig å rekke en full runde på golfbanen i en hektisk hverdag, noen har ikke råd til å ta en runde så ofte som de skulle ønske, og i Norge har vi selvsagt problemet med at golfbanene halve året er nedsnødd. Men fortvil ikke. Hva med å døyve golf-abstinensene med et online golf-spill? Det kan være like avslappende og man trenger aldri å bekymre deg for været. De kan spilles overalt, krever ingen utstyr, og er helt gratis. Noen av spillene er også så realistiske, at det faktisk kan gi en viss form for trening.

Det finnes en mengde gratis online spill tilgjengelig, så det vanskeligste kan nesten være å bestemme seg for hvilket man ønsker å prøve. Nettsiden Kongregate tilbyr blant annet et bredt utvalg av golfspill som ikke bare er gratis, men også er garantert å underholde og utfordre i flere timer. Nettstedet ble lansert i 2011 og har over 3 millioner unike spill i ulike sjangere. Vi skal se nærmere på noen av de beste golfspillene her.

Wonderputt

Wonderputt er blant de mest populære golfspillene hos Kongregate. Spillet høster lovord fra en rekke spillentusiaster, ikke for sin realisme, men for sin fantastisk kreative utforming. Spillet består av en fantasiverden som flyter rundt blant skyene. Det hele er vakkert designet i et fargerikt og avslappende univers. Det som fascinerer mest er hvordan de ulike rundene starter. Korte scener utspiller seg på brettet, hvor man blant annet vil se meteorer, aliens og snøstormer danne selve banene og hullene. Spillopplevelsen i seg selv er også svært tilfredsstillende. Med bare musen styrer man kraft og vinkel, og satser på å treffe hullet, så neste bisarre scene kan utspille seg.

Gravitee og Gravitee 2

Denne spillserien baserer seg på surrealistisk golf i verdensrommet. Her er målet å få ballen til et hull på en annen planet ved å bruke en passende kraft og vinkel. Spillet er bygd på realistisk fysikk og hver planets gravitasjonsfelt påvirker ballens bane. Heldigvis får man oppgitt massen til hver planet, og spillet kommer med en rask opplæring for å veilede nye spillere som ikke har en doktorgrad i astronomi. Siden Gravitee var en stor suksess, besluttet spillutvikler Funky Pear å utgi oppfølgeren Gravitee 2, med et helt nytt nivå av gameplay og forbedret grafikk.

Turbo Golf

Hvis du leter etter et golfspill med moderne spillestil, bør du prøve Turbo Golf. Utvikleren TurboNuke beskriver det som golf som om du aldri har spilt det før. Den originale vrien ved dette golfspillet er at det er at det er utformet som et kappløp. Man møter motspillere, hvor det er om å gjøre å nå hullet først. Det hele er simulert i vakker 2D-grafikk, og spillet gir mulighet for å oppgradere utstyret ved hjelp av credits man tilegner seg på ulike måter. Dette spillet er garantert å gi masse moro i timevis.

Andre alternativer

Det finnes også en rekke andre online golfspill: https: //en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_golf_video_games som er litt mer realistiske enn de som er nevnt her. Hvis det er den typen man er på utkikk etter, kan man blant annet vurdere:

  • World Golf Tour
  • Tiger Woods Online
  • Shot Online